O le fa'atupuina o le sapalai i le lalolagi, o le si'itia o tau ua lamatia ai le fa'atuputeleina o le malosi o le la

O loʻo faʻagesegese e le au atinaʻe o le la i le lalolagi atoa le faʻapipiʻiina o galuega ona o le siʻitia o tau mo vaega, galuega, ma uta aʻo toe faʻaleleia le tamaoaiga o le lalolagi mai le faʻamaʻi o le coronavirus.

Faʻagesegese le tuputupu aʻe mo le alamanuia o le malosi o le la i le taimi o loʻo taumafai ai malo o le lalolagi e faʻateleina a latou taumafaiga e tetee atu i suiga o le tau, ma faʻailogaina se suiga mo le vaega i le maeʻa ai o le sefulu tausaga o paʻu tau.

O loʻo atagia mai ai foʻi se isi pisinisi ua luluina e ala o sapalai faʻamaufaʻailoga ua atiaʻe i le toe faʻaleleia mai le faʻafitauli o le soifua maloloina o le coronavirus, lea e iai pisinisi mai mea faʻaeletoroni gaosi i fale faʻatau fale o loʻo feagai ma le tuai tele o felauaiga faʻatasi ai ma le siʻitia o tau.

dfgfh

Faatasi ai ma le tele o savili tetele mo le la o le faatoluina o tau o le uamea, o se vaega autu i fata o loʻo i ai panela o le la, ma le polysilicon, o mea mataʻutia o loʻo faʻaaogaina i panels.

O le si'itia o tau o uta fa'atasi ai ma le maualuga o tau mo suau'u, kopa ma tagata faigaluega o lo'o fa'aitiitia ai foi tau o galuega.

O fa'ata'ita'iga o le fa'apipi'iina o le la i le lalolagi atoa mo le tausaga e mafai ona fa'ase'e i le 156 GW mai le fa'ata'ita'iga o lo'o iai nei e 181 GW pe a le fa'amalieina tau.

hjkh

I totonu o Europa, o nisi o poloketi e leai ni taimi faʻatulagaina mo le taimi latou te manaʻomia ai e amata ai le tuʻuina atu o le paoa o loʻo tuai.E lei foia lava lea tulaga ona o le maualuga o tau, o lea o loo faatali pea i latou e mafai ona faatali.

O le fa'agataina o sapalai e mafai ona fa'atupu ai le fa'atupuina o le tau o le la i Europa i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga a'o taumafai kamupani e fa'asao tupe mama ua matua manifinifi.

I totonu o Saina, o le lalolagi pito i luga o le gaosiga o oloa gaosi mai le la, o loʻo faʻatupuina e le au gaosi oloa le tau e puipuia ai tupe faʻasili, e mafua ai le faʻagesegese o poloaiga.

O tau mo panels ua siitia i luga ole 20-40% i le tausaga talu ai, ina ua maeʻa le siʻitia o tau mo polysilicon, o mea mataʻutia mo sela sola ma panels.

 dfhy

E tatau ona matou gaosia le oloa, ae i le isi itu, afai e maualuga tele le tau, e manaʻo le au atinaʻe poloketi e faʻatali.I se tikeri, ua pa'ū le gaosiga ona ua mumusu tagata faʻatau e faʻataunuʻu oka i tau o loʻo iai nei.


Taimi meli: Au-02-2021