Ole Sili's 300% Si'itia ua Fa'aosoina ai seisi Tau Fa'ate'ia ile Lalolagi

O se u'amea na faia mai le elemene lona lua-sili ona tele i luga o le lalolagi ua tau le maua, fa'amata'u mea uma mai vaega o ta'avale i komipiuta komipiuta ma fa'atupu ai se isi fa'alavelave mo le tamaoaiga o le lalolagi.

O le le lava o uʻamea silicon, faʻaosoina e le faʻaitiitia o gaosiga i Saina, ua faʻatupuina ai tau i luga 300% i lalo ifo o le lua masina.O le mea aupito lata mai lea i le tele o fa'alavelave fa'alavelave, mai le fa'alavelaveina o sapalai sapalai e o'o atu i le paoa o le eletise, o lo'o fa'atupuina ai se fefiloi fa'aleagaina mo kamupani ma tagata fa'atau.

O le tulaga leaga ua faʻamalosia ai nisi o kamupani e faʻaalia le malosi o le majeure.I le Aso Faraile, na fai mai ai le kamupani gaosi vailaʻau Norwegian Elkem ASA ma le tele o isi kamupani o loʻo faia oloa faʻavae silicone na taofia le faʻatau atu ona o le le lava.

sdtfsd

O lo'o maua fo'i e le fa'amatalaga silikoni pe fa'afefea ona sosolo fa'aletonu le malosi o le lalolagi i totonu o le tamaoaiga i le tele o auala.O le fa'aitiitiga o oloa gaosi i totonu o Saina, o le kamupani silikoni sili ona tele i le lalolagi, o le taunuuga lea o taumafaiga e fa'aitiitia le fa'aaogaina o le eletise.

Mo le tele o pisinisi, e le mafai ona aloese mai le pa'ū.

Silicon, lea e fausia ai le 28% o le pa'u o le lalolagi i le mamafa, o se tasi o poloka faufale sili ona eseese o tagata.E fa'aaogaina i so'o se mea mai i komipiuta komipiuta ma sima, i tioata ma vaega ta'avale.E mafai ona faʻamamāina i totonu o mea e sili ona taʻavale e fesoasoani i le faʻaliliuina o le susulu o le la i le eletise i totonu ole la.Ma o le mea mataʻutia mo le silikoni - o se vai-ma le vevela faʻapipiʻi e faʻaaogaina lautele i mea faʻafomaʻi, faʻapipiʻi, deodorants, umu umu ma isi mea.

E ui lava i le tele o mea masani e pei o le oneone ma le omea, sa i ai lapataiga i tausaga talu ai o le siisii ​​o manaoga o fale gaosi oloa e ono mafua ai le le lava o mea mata e pei o le iliili.I le taimi nei, i le taofia e Saina o le gaosiga o u'amea silikoni maualuga, o le fa'aletonu le mata'utia o le sapalai o le kasa ua fa'aalia i se tulaga mata'utia.

O i'uga tu'itu'i e matua fa'amata'u tele fo'i mo tagata fai ta'avale, lea e fa'afefiloi ai le silikoni ma le alumini e fai ai poloka afi ma isi vaega.Faatasi ai ma le silikoni, o loʻo latou feagai foʻi ma le faʻateleina o le magnesium, o le isi mea faʻafefiloi o loʻo feagai ma faʻafitauli o le gaosiga i le taimi o le malosi o Saina.

O le u'amea silisi e faia i le fa'amafanafanaina o le oneone masani ma le koko i totonu o se ogaumu.Mo le tele o lenei seneturi, o le tau o lea mea e va i le va o le 8,000 ma le 17,000 yuan ($1,200- $2,600) i le tone.Ona faʻatonuina lea o tagata gaosi oloa i le itumalo o Yunnan e tipi le gaosiga i le 90% i lalo ifo o Aukuso mai ia Setema e oʻo ia Tesema i le lotolotoi o le eletise.O tau talu mai lena taimi na oso i luga e oo atu i le 67,300 yuan.

O Yunnan o le kamupani gaosi lona lua a Saina, e sili atu i le 20% o gaosiga.O Sichuan, lea o loʻo feagai foʻi ma le faʻaogaina o le eletise, o lona tolu ma le tusa ma le 13%.O le gaosiga sili, Xinjiang, e leʻi iai ni faʻafitauli tetele o le malosi.

Faatasi ai ma le maualuga o tau mo le suauʻu, ma metala e pei o le alumini ma le kopa, o le le lava o le silikoni o loʻo fafaga ai se oomi lea ua uma ona taofiofia i luga o filifili sapalai, mai le au gaosi oloa ma tagata faʻatau atu i kamupani laʻu loli ma faleoloa.O la latou filifiliga o le fa'asusu i luga ma ave le pito i tua, pe pasi le tau i tagata fa'atau.

Po o le a lava le itu, o le aafiaga masaga leaga i luga o le tau o le tamaoaiga ma le tuputupu aʻe ua faʻapupulaina ai le popolega e uiga i le stagflation malosi o loʻo taofiofia i le lalolagi atoa.

Fa'aletonu Tumau

Silicon foi e faia se sao taua i alumini alumini, galue o se sui faamalūlū.E fa'aitiitia ai le malepelepe o le u'amea pe a fa'apena e tagata gaosi oloa i oloa eseese e mana'omia i mea uma mai ta'avale i mea faigaluega.

O tau o lo'o fa'amoemoe e tumau pea le si'itia i tulaga o lo'o iai nei e o'o atu i le isi taumafanafana, se'ia o'o mai le tele o gaosiga i luga ole laiga ile afa lona lua o le tausaga.O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mai vaega e pei o le malosi o le la ma masini fa'aeletoroni.E tusa lava pe leai ni fa'agata e fa'aaoga ai le malosi, e le lava le silikoni fale gaosi oloa.


Taimi meli: Oke-13-2021